SPEEDWAY24
Субота, 20.04.2024, 03:46
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 14 » ДЖЕЙСОН ДОЙЛ: "ЧЕРЕЗ ТРИ МІСЯЦІ БУДУ ПОВНІСТЮ ЗДОРОВИЙ!"
16:34
ДЖЕЙСОН ДОЙЛ: "ЧЕРЕЗ ТРИ МІСЯЦІ БУДУ ПОВНІСТЮ ЗДОРОВИЙ!"

   Джейсон Дойл продовжує реабілітацію після операцій на локті і плечі, які він переніс внаслідок отриманих травм на етапі Гран-Прі в Торуні. Австралієць запевняє, що лікування проходить згідно плану і на початку сезону 2017 року ці проблеми відійдуть у минуле.

   Джейсон Дойл: "Уже все добре. Поступово поправляюсь, вже немає болю, і хочу якнайшвидше приступити до повноцінних занять. Попереду довга зимова перерва, але я хочу з початку сезону повернутись на переможний шлях. Уже розпочав реабілітацію і на цьому дуже зосереджений. Перші пробіжки зробив ще минулого тижня, а діагностика показує, що до повного виздоровлення потрібно зачекати близько трьох місяців. На щастя, немає поспіху виїжджати на доріжку, то ж можна повністю і зосереджено пройти процес реабілітації".

   Декілька днів тому в Барселоні була проведена чергова операція на плечі. Все пройшло добре і ушкодження не повинно датися взнаки у майбутньому. Д.Дойл:

 - "Травма плеча, на щастя, виявилась не такою складною, як це було в 2011 році. Це має чималий вплив на терміни відновлення. Після падіння в Торуні моє плече "випало", але після операції в Барселоні не повинно це більше повторитись. Операцію провів відомий спеціаліст в цій області медицини Алекс Відаль у Медичному Центрі Барселони. Більшість спортсменів з MotoGP та інших мотоциклетних дисциплін відновлення проходять саме у нього. Якщо протягом усього процесу відновлення все йде за планом, ушкодження швидко загоюється і не повинно давати якісь ускладнення у майбутньому".

   Травма Дойла на початку могла навіть загрожувати життю гонщика. Однак, зараз все уже, на щастя, стабілізувалось, і пішов процес відновлення організму...

 - "Були зламані чотири ребра, які і вибили моє плече. Спершу це для мене було справжнім шоком. Я не бачив, що відбувається. Був в іншій країні, у якій ніхто не розмовляв англійською. Це мене неприємно вразило. На щастя, зараз усе це вже згадую, як жахливий сон. Медики навіть дали "добро" на короткочасний переліт до Англії".

   Ще в Торуні Джейсону була проведена операція на зламаній кістці локтя. І тут медики впорались зі своїм завданням "на відмінно", отримавши від гонщика похвалу за професійний підхід до справи... 

 - "Моїм локтем займався доктор Даміан з Торуня і виконав дуже класну роботу. Він раніше займався з місцевими гонщиками і я йому повністю довіряв. Мій локоть за чотири тижні пройшов чималий шлях до відновлення. В даний момент не відчуваю жодного болю при рухах рукою. Найважливішим на даний момент є поступово і правильно збільшувати нагрузки на руку"...

 

speedwaygp.com

 

О.Кульбаченко

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 474 | Додав: jktu86 | Теги: Джейсон Дойл, Фалубаз Зелена Гура
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі