SPEEDWAY24
Субота, 04.05.2024, 04:03
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 2 » ПЬОТРУ ПАВЛІЦЬКОМУ СВІТИТЬ ТЮРЕМНЕ УВ'ЯЗНЕННЯ
20:01
ПЬОТРУ ПАВЛІЦЬКОМУ СВІТИТЬ ТЮРЕМНЕ УВ'ЯЗНЕННЯ

   Районний суд Лєшно виніс вирок у справі нанесення тілесних ушкоджень іншій особі Пьотром Павліцьким ще в лютому 2015 року. Чемпіону світу серед юніорів 2014 року загрожує позбавлення волі терміном на 6 місяців або умовний випробувальний термін на 2 роки.

   В штабі команди Пьотра Павліцького уже відреагували на рішення суду.

 - "У зв'язку з повідомленнями в СМІ, які з'являються останнім часом, наша команда, як і сам Пьотр, сприйняли рішення суду з великою несподіванкою. Враховуючи, що це рішення на даному етапі не є остаточним, ми зробимо усе можливе для того, щоб більш детально з'ясувати всі обставини справи. Поки очікуємо оголошення вироку у письмовій формі, просимо вболівальників, спонсорів і представників ЗМІ не засуджувати Пьотра Павліцького до прийняття остаточного рішення".

   Окрім покарання, гонщик "Унії" Лєшно повинен сплати відразу два штрафи загальною сумою в 11 тисяч польських злотих. Сторона Павліцького має можливість протягом семи календарних днів подати апеляцію.

   Тим часом на захист гонщика уже виступили тренер національної "Кадри" Марек Цешлак і ПЗМ. М.Цешлак:

 - "Був впевнений, що ця справа не завершиться просто так. Це мусить стати уроком не лише для Пьотра, але й інших спортсменів. Вони є особами відомими, тому повинні тримати руки в кишенях. Потрібно уникати масових зібрань, які можуть принести якісь проблеми. Пьотрек є візитівкою клубу і міста Лєшно загалом. Місто хвалиться ним, а це вже зобов'язує його жити за іншими стандартами. Пальця б не віддав, що у ситуації, яка сталась, є стовідсоткова провина Пьотра. Там могло бути дуже багато всього, чого ми не знаємо. Скажу одне - Пьотр дуже змінився за останній час. В нього є все для того, щоб стати капітаном "Кадри" не на один сезон".

   Президент ПЗМ Анджей Вітковські"Хто з нас є без вини - нехай першим кине камнем. Як адвокат, можу сказати, що до тих пір, поки немає остаточного вироку, не варто сприймати все настільки серйозно. І не такі речі за своє життя я бачив у судах. Тому зачекаємо розгляду апеляції. Як тільки буде винесено остаточний вердикт, тоді ПЗМ і оголосить свою позицію у цьому питанні".

 

Польські ЗМІ

 

Олег Кульбаченко

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 467 | Додав: jktu86 | Теги: спідвей, Пьотр Павліцькі, ПОЛЬША, Унія Лєшно, Екстраліга
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі