SPEEDWAY24
Неділя, 19.05.2024, 12:46
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 26 » В ЧЕРВОНОГРАДІ ЗАМІНИЛИ ОГОРОЖУ І НЕ ТІЛЬКИ... (ФОТО!)
14:24
В ЧЕРВОНОГРАДІ ЗАМІНИЛИ ОГОРОЖУ І НЕ ТІЛЬКИ... (ФОТО!)

   Протягом останніх трьох днів на червоноградському мототреці "Гірник" імені Ігора Марка не вщухали ремонтні роботи зусиллями ГО "Спортивно-Мотоциклетний Клуб Фаворит-Спідвей". А ще виявилось, що у шахтарському місті не надто поспішають виконувати вказівку міського голови...

   Протягом четверга і п'ятниці членами ГО "Спортивно-Мотоциклетний Клуб Фаворит-Спідвей" було ретельно підготовлено матеріал для заміни прогнилої огорожі.

   Уже в суботу пообіді пряма "старт-фініш" красувалась новим забором. Свої зусилля до цього приклали Андрій Силка, Андрій Мостовик, Петро Григорович Федик, Ігор Розалюк, Дмитро Мостовик, Віталій Коваль, Андрій Розалюк, Андрій Сіньковський разом зі своїм сином, Олег Кульбаченко, Олександр Чіпак і Юрій Мушинський.  

   Були також провірені надувні банди і проведено заміну стовпця на воротах для виїзду спецтехніки на доріжку...

   ГО "Спортивно-Мотоциклетний Клуб Фаворит-Спідвей" висловлює щиру подяку усім, хто приклав свої зусилля до реконструкції мототреку.

   На жаль, залишився і неприємний осад... В останньому випуску червоноградської газети "Рекламно-Інформаційний Вісник" довелось прочитати матеріал про проблеми червоноградського спідвею... І справді, проблеми є, при чому - значні. Та й не лише в Червонограді... Однак, як виявляється, міський голова Червонограда Ігор Залівський дав вказівку балансоутримувачеві стадіону, яким є КП "Комунальник", підготувати мототрек до відкриття спідвейного сезону. Прокоментував це керівник КП "Комунальник" Володимир Рибак:

- Значних пошкоджень чи фактів вандалізму, на щастя, не було. За зиму зламано біля 30 лавок, довжиною півтора метра, тож їх плануємо замінити. Вже почали ремонтувати ворота на мототрек і на сам стадіон. Можливо, якщо знайдемо спонсорів, замінимо огорожу вздовж доріжок. На неї необхідно ще завезти 4 машини відсіву - це приблизно 4 тонн...

   Дивно, але з трьох пунктів, які виділив пан Рибак, другий і третій уже виконані ... виключно зусиллями Громадської Організації "Спортивно-Мотоциклетний Клуб Фаворит-Спідвей". Було закуплено чотири куби матеріалу для заміни огорожі (близько трьох тисяч гривень за куб), і за власні кошти завезено 42 тонни відсіву. До виконання залишився лише один пункт - заміну лавок. Не виключено, що і тут доведеться розраховувати на власні кошти і сили...

   Якщо не підведе погода, уже в найближчі дні буде готуватись безпосередньо доріжка для того, щоб місцеві гонщики мали якможна більше часу на підготовку до першого етапу Відкритого Чемпіонату України, до старту якого залишилось не так вже й багато.

 

Олег Кульбаченко

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 719 | Додав: jktu86 | Теги: україна, спідвей, реконструкція, мототрек Гірник імені Ігора Марка, Червоноград
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі