SPEEDWAY24
Четвер, 09.05.2024, 19:31
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 18 » ВІТАЛІЙ ЛИСАК: "ПРОДАВ МАЙЖЕ ВСЮ СВОЮ ТЕХНІКУ"
18:10
ВІТАЛІЙ ЛИСАК: "ПРОДАВ МАЙЖЕ ВСЮ СВОЮ ТЕХНІКУ"

   Завершився черговий відкритий чемпіонат Аргентини. Вдруге за всю історію змагань учасником був представник України. Після "першовідкривача" Андрія Кобріна цього року підкорювати специфічні доріжки Байя-Бланки, Карлос Касереса і Колонії Барон вирушив Віталій Лисак. Йому вдалось без особливих "пригод", як це буває досить часто з європейськими гонщиками в Аргентині, проїхати усі проведені етапи. Не кожен з них завершувався вдалими результатами, та підсумкове дев'яте місце в генеральній класифікації можна вважати успіхом. Про весь час перебування в далекій Аргентині, і про останній етап, Віталій розповів нашому сайту, а ми, в свою чергу - українським вболівальникам.

   ПРО ЗАКЛЮЧНИЙ ЕТАП, на якому Віталій у стартових двох заїздах виборов п'ять очок, після чого завершив завчасно турнір...

   "На жаль, виникли проблеми з мотором. Вдвічі обідніше, що гонка і справді складалася дуже добре. Та це спідвей - нічого не зробиш..."

   ПРО ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ...

   "Маю квиток на 20 лютого. Ще задовго до старту змагань організатори говорили брати квитки саме на цю дату. Чому саме - не знаю..."

   ПРО ФІНАНСОВЕ ПИТАННЯ...

   "Розрахувались за всі етапи, окрім останніх двох. Обіцяли, що сьогодні до кінця дня всі фінансові питання будуть закриті (розмова відбулась 15 лютого - прим.авт.). Багато мені говорили, що в Аргентині в більшості випадках організатори не дотримуються умов договору з гонщиками. На щастя, в моєму випадку все так, як і прописано по контракту. Принаймні, так було за попередні етапи. За решту гонщиків - не знаю..."

   ПРО РОЗПРОДАЖ ТЕХНІКИ...

   "Уже продав майже всю техніку. Ще небагато залишилось. Тож шукаю клієнтів і далі! На даний момент веду переговори з деякими місцевими гонщиками. Думаю, до 20 числа буду без багажу). Вдалося навіть продати свій комбенезон!..."

   ПРО ПОЇЗДКУ В ЦІЛОМУ...

   "Звісно, що дуже задоволений цією поїздкою. Отримав чималий накат, який, сподіваюсь, стане в нагоді мені у новому сезоні. Окрім цього, у мене з'явилось багато нових друзів. Тут гарна підтримка трибун, класні вболівальники. Єдине, що могло бути кращим - це мої результати. Буду очікувати на запрошення від організаторів для участі наступного року - тоді і буду покращувати результати!..."

   "ЗБІРНА АРГЕНТИНИ" ОЧИМА ВІТАЛІЯ...

   "Досить важко визначити сімку кращих... Мабуть, вона виглядатиме наступним чином: Ніколас Коватті - Джонатан Ітурре - Факундо Альбін - Фернандо Гарсія - Хуліо Романо - Себастіан Клементе - Максиміліано Вестдорп..."

   ПРО СУВЕНІРИ...

   "Не маю права приїхати додму без мате!) А ще всякого роду "причандалля"). Також придбав столовий набірчик, пам'ятні магнітики, тарілочку, багато фото і годинник..."

   ПРО НАЙБЛИЖЧІ ПЛАНИ ПІСЛЯ ПОВЕРНЕННЯ...

   "В першу чергу, хочу зустрітися з друзями і найближчими мені людьми. Також в планах зустріч зі спонсорами. Потім буде тиждень відпочинку за межами міста. І лише тоді розпочну працювати!) На жаль, погодні умови поки-що не позволяють тренуватись на треці. Та як тільки випаде така нагода - неодмінно переберуся на доріжку!"

   Таким чином, нам нічого не залишається, як побажати Віталію щасливої дороги, і якнайшвидше повернутися додому!

 

О.Кульбаченко

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 480 | Додав: jktu86 | Теги: Віталій Л, Відкритий чемпіонат Аргентини
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі