SPEEDWAY24
Четвер, 25.04.2024, 11:45
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Новини

Кенні Ларсен виписаний з лікарні
31.05.2016, 02:24

   Сім’я Кенні Ларсена через Фейсбук повідомила про останні новини у процесі лікування датчанина. На разі, гонщик вже виписаний з лікарні. Незважаючи на цей факт, лікарі не можуть визначити, коли Ларсен повністю відновиться і повернеться на доріжку.

   21 квітня Кенні Ларсен поступив до однієї з датських лікарень з вогнепальним пораненням в голову. Гонщик «Фалубазу» Зелена Гура був введений у фармакологічну кому і переніс дві операції. Через кілька днів після операцій Ларсен був виведений з коми.

 

 - Кенні був виписаний з лікарні, але надалі його очікує початок реабілітації. Його стан добрий. Реабілітація буде відбуватися в іншому місці. Кенні був поранений в області лобових часток, які відповідають за мислення або спогади. З цієї причини він не пам'ятає поранення або перші дні в лікарні. Кенні все ще відчуває себе втомленим і потребує великої кількості відпочинку. Повільно він зможе повернутися до нормального життя. Kенні дуже хоче піти на спідвейну гонку, питав лікарів, коли він зможе знову сісти на мотоцикл, але вони не можуть сказати йому що-небудь конкретно. Кенні хотів би подякувати всім за слова підтримки і тримання пальців схрещеними. Продовжує пробувати прочитати всі повідомлення, які він отримує від вболівальників з усього світу. У сім'ї ми з задоволенням відзначаємо прогрес, і ми хочемо подякувати вам за отриману підтримку. Ми хотіли б висловити своє співчуття родині Кристіана Ремпали. Наше серце і розум тепер з ними.

 

Віві, Пітер і Кенні

Андрій Мартинюк

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Категорія: Новини | Додав: Сокира | Теги: Кенні Ларсен
Переглядів: 302 | Завантажень: 0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі