SPEEDWAY24
Четвер, 25.04.2024, 00:30
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Новини

КОМАНДНИЙ КУБОК СВІТУ. ДРУГИЙ ПІВФІНАЛ. ВАСТЕРВІК (ШВЕЦІЯ)
25.07.2016, 21:31

Завтра, 26 липня на треці в шведському  Вастервіці відбудеться другий півфінал Командного Кубку світу. В боротьбі за вихід до фіналу (переможець цієї гонки напряму виходить до фіналу, який відбудеться у Манчестері) змагатимуться шведи, австралійці, американці і німці. 

Безперечно фаворитами гонки є діючі чемпіони світу шведи. У нещодавньому фіналі Індивідуального чемпіонату Швеції вся основа збірної проїхала доволі потужно (Йонссон став чемпіон, Ліндбек – віце-чемпіоном, Льюнг зазнав падіння у фінальному заїзді, а Ліндгрен посів доволі високе шосте місце). Питань не виникає і по резервному гонщику. Жоель Андерссон  - чемпіон Швеції серед юніорів цього року.

Головними конкурентами шведів у боротьбі за вихід до фіналу стануть австралійці. Капітан Кріс Холдер, повертається до свого чемпіонського ходу 2012 року. Джейсон Дойл є одним із лідерів цьогорічного циклу Гран-Прі (третє місце). Не варто скидати з рахунків і молодого Макса Фрікка. У останній гонці польської Екстраліги, за відсутності травмованого Григорія Лагути саме він взяв на себе повноваження лідера «РОВ-у» з Рибніка.

За путівку у бараж боротимуться американці (команда «одного актора» - нестаріючого 46 річного триразового чемпіона світу, претендента на здобуття четвертого титулу Грега Хенкока) і німці, в складі яких - без несподіванок. Капітан Мартін Смолінські і Кай Хуккенбек, який провів відмінну гонку в рамках першого етапу SEC, повинні повести "Бундестім" в рейс-офф. Тобіас Кронер і Кевін Вольберт - бійці вже досить "биті", щоб бути статистами. То ж і вони докладуть пару пунктів до командної скарбнички, яких повинно вистачити для третього місця.

 

1. Антоніо Ліндбак 1. Кріс Холдер (к) 1. Грег Хенкок (к) 1. Мартін Смолінські (к)
2. Фредрік Ліндгрен 2. Сем Мастерс 2. Раян Фішер 2. Кай Хуккенбек
3. Андреас Йонссон (к) 3. Макс Фрік 3. Біллі Джаніро 3. Тобіас Кронер
4. Петер Льюнг 4. Джейсон Дойл 4. Ріккі Веллс 4. Кевін Вольберт
5. Жоель Андерссон 5. Бреді Куртц 5. Люк Беккер  

 

   

 

Андрій Мартинюк

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

 

 

Категорія: Новини | Додав: Сокира
Переглядів: 233 | Завантажень: 0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі