SPEEDWAY24
Субота, 04.05.2024, 19:14
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Новини

Прес-конференція перед стартом чемпіонату за титул кращого гонщика старого континенту
16.07.2016, 16:12

Сьогодні, в німецькому Гюстрові розпочнеться вже четвертий турнір Speedway Euro Championship, по результатам якого і стане відомим ім’я чемпіона Європи 2016 року. У вівторок на прес-конференції у Варшаві були обговорені деталі цьогорічного циклу.

 

На початку конференції, через скайп було встановлено зв’язок із  Антоніо Ліндбеком, який є одним фаворитів цьогорічного розіграшу.

- Я дуже радий, що буду змагатися в SEC. Це здорово, що я можу ще раз взяти участь в цьому циклі - сказав швед. У минулому році він зайняв третє місце. І у  цьому циклі він буде намагатися бути одним з кращих гонщиків.

 - Звичайно, я буду боротися за найкращі позиції, - сказав Ліндбек.

Гонщик «ГКМ» Грудзьондз не боїться якогось конкретного гонщика.

- Ми всі друзі і тому знаємо можливості одне одного. Як відомо, завжди сильним є діючий чемпіон – Еміль Сайфутдінов. Буде хороше шоу для вболівальників, - сказав він. Ліндбек їздив на всіх стадіонах, які будуть приймати етапи цьогорічного циклу SEC.

- Особливо близьким для мене є трек в Даугавпілсі, де я виступав  в 2015 році, - пояснив він.

Рішард Чарнецькі, віце-президент Європарламенту і почесний патрон SEC, підкреслив важливість події, яка розпочинається в суботу.

- Спідвей це вид спорту, який не можна не любити. Спідвей не викликає негативних емоцій. Я дуже радий, що я можу просувати наш національний вид спорту, і польські гонщики великою діаспорою представлені на міжнародній арені. Це добре, що ці змагання проводяться в країнах, які не мають гонок екстраліги. Спідвейна карта світу доповнюється такими країнами,  як Німеччина і Росія. Ми ласкаво запрошуємо вас на SEC - сказав він.

 

Чарльз Лейман розповів про підписані контракти.

- Перед нами четвертий цикл. Початок нового десятирічного контракту з ФІМ Європа. Існує також нова угода з Євроспортом. Чотири  наступні роки, етапи  SEC транслюватимуться на цьому каналі. Ми хочемо, щоб наш продукт був показаний в багатьох країнах. Вперше ми проводимо етап в Латвії, і ми хочемо проводити етапи в цій країні протягом тривалого часу, і ми вважаємо, що це вдасться, - сказав президент One Sport.

Ян Конікєвіч представив деталі нового проекту.

- За останні три роки мали великий навчальний полігон. Спочатку не міг уявлявити собі, наскільки  буде великим наш проект. Зараз ми розпочинаємо проект #letsmakespeedway. Хочемо створити велику спідвейну спільноту, щоб наш національний вид спорту був поширений і заразити ним вболівальників по всьому світі, - сказав віце-президент One Sport.

Януш Колоджей також говорив за допомогою скайпа.

 - Це мій третій рік стартів у фінальній частині циклу, і я радий, що можу ще раз прийняти участь в Особистому чемпіонаті Європи. До зустрічі в суботу в Німеччині, - сказав він.

Як стало відомо, Григорія Лагуту у першому етапі циклу замінить Тобіаш Буш. Таким чином, першим резервним гонщиком у німецькому етапі буде Тобіас Кронер, а другим Крістіан Хефенброк.

Нагадаємо, що ще раніше стало відомо, що шведсько-фінського гонщика Йонаса Кільмакорпі в гонці замінить перший резервний гонщик циклу Ніколас Коватті.

sportowefakty.wp.pl

 

Андрій Мартинюк

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Категорія: Новини | Додав: Сокира
Переглядів: 250 | Завантажень: 0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі