SPEEDWAY24
Субота, 04.05.2024, 12:36
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 17 » АНДРІЙ КАРПОВ ВИСТУПИТЬ В ЧЕЛЛЕНДЖІ SEC!
16:06
АНДРІЙ КАРПОВ ВИСТУПИТЬ В ЧЕЛЛЕНДЖІ SEC!

   Вчора повідомлялось про падіння Андрія Карпова у матчі шведської Елітсерії, після якого червоноградець на доріжці більше не з'явився. Сьогодні стало остаточно відомо, що зі здоров'ям кращого українського гонщика все гаразд, і він не пропустить важливі найближчі старти!

 

   Falubaz.com"Добрі новини з команди Андрія Карпова! Наш гонщик вчора зазнав падіння у матчі шведської ліги і припинив змагання. Перші відомості були неприємними і говорили про травму ноги. На щастя, все обійшлося. Андрій після падіння власними силами повернувся до закритого парку. Він відчував біль у нозі і відмовився від подальшої участі в матчі. Комплексний медичний огляд, на щастя, не виявив переломів або інших складних пошкоджень. На нашого гонщика очікують декілька днів перерви, які дозволять йому повністю відновитись. У суботу Андрій стартуватиме в Челленджі SEC у Горічані, а днем пізніше виступить в ліговому матчі "Фалубазу" проти Рибніка".

 

О.Кульбаченко

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 474 | Додав: jktu86 | Теги: Андрій Карпов, Особистий чемпіонат Європи, Елітсерія, Фалубаз Зелена Гура, SEC, Смедерна Ескільстуна, Екстраліга
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі