SPEEDWAY24
Четвер, 18.04.2024, 04:44
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 7 » ЧИ ПІДЕ МАРЕК ЦЕШЛАК ПРОТИ ВОЛІ СВОГО ПРЕЗИДЕНТА?
16:36
ЧИ ПІДЕ МАРЕК ЦЕШЛАК ПРОТИ ВОЛІ СВОГО ПРЕЗИДЕНТА?

   Перехід Марека Цешлака з "Фалубазу" до "Влукняжа" став однією з найбільш жвавих тем для обговорення протягом трансферного вікна в листопаді. Та незважаючи на повернення додому, уже навесні "Лисий" може зіштовхнутись з несподіваною проблемою.

   Юніори Честохови несподівано для багатьох здобули перемогу в Командному Чемпіонаті Польщі серед юніорів. Основною ударною силою команди були Оскар Поліс і Міхал Грухальські (перший з них навіть отримав місце другого резервного на Гран-Прі Польщі в Гожуві). Так званим "першим резервним" був Бартош Свячік - син президента команди Міхала.

   В сезоні 2018 року Поліс уже стартуватиме як дорослий гонщик. В зв'язку з цим, щоб мати гарантовану практику він вирішив змінити Екстралігу на Другу Польську Лігу, підписавши угоду з опольським "Колеяжем". Відтак, за місце в основному складі спокійним може залишатись лише Грухальські, тоді як конкуренція за "вакантну позицію" буде досить потужна - Бартош Свячік, Адріан Вожняк, Адріан Бялк, Павел Станішевські і Матеуш Свідніцькі. І тут виникає запитання - враховуючи факт, що Бартош Свячік є сином презеса клубу, чи не виникне у тренера з ними різних поглядів на формування складу під час сезону?

   Сам Марек Цешлак запевняє, що єдиним критерієм вибору стануть результати на тренуваннях і в спарингах.

Марек Цешлак: "Немають сенсу такі розмови - тільки спідвей. Для мене немає різниці, чи то син президента клубу, чемпіона світу чи нашої секретарки. Для мене важливо, що показуватиме спортсмен на доріжці. Зрозуміло, що для презеса це, можливо, і буде мати якесь значення, але він все також розуміє. Не думаю, що відчуватиму якийсь натиск на себе зі сторони. Міхал Свячік - дуже розумна людина і усвідомлює, що будемо їхати на одному возі, а головне - це результат команди. Відповідати за нього будемо разом. Тому Бартош Свячік не буде в команді будь-якою ціною. Якщо заслужить це - буде їздити, ні - значить, не буде".

   Після багаточисельної і довготрималої критики під час своєї двохрічної праці в Зеленій Гурі (багато критичних стріл летіло в напрямку Цешлака через, мовляв, не бажання займатись з юніорами), "Лисий" уже склав план підготовки найближчого резерву "Левів". Сам тренер переконаний, що не імена на папері здобувають перемоги, а саме гонщики, у яких є бажання досягати вершин.

 

sportowefakty.pl

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 487 | Додав: jktu86 | Теги: Марек Цешлак, Влукняж Ченстохова
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі