SPEEDWAY24
П`ятниця, 19.04.2024, 19:20
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 16 » ЕКСТРАЛІГОВІ ТРАНСФЕРИ. ПРАКТИЧНО ВСЕ СФОРМОВАНО
20:15
ЕКСТРАЛІГОВІ ТРАНСФЕРИ. ПРАКТИЧНО ВСЕ СФОРМОВАНО

   У найсильнішій польській спідвейній лізі не було таких організаційних проблем, як в нижчих ешелонах польського спідвею, і склади команд вже практично сформовані.

   Прогнози - справа невдячна, але, схоже, що «Бики» з Лєшно збираються захистити в майбутньому сезоні свій чемпіонський титул. Важко проходили переговори з братами Павліцькими. Можна сказати, що Лєшно - це одна з найстабільніших команд у Польщі з фінансів, але ця ситуація має місце, насамперед, через ведення розумної контрактної політики. Зайвих грошей там не платять... У результаті домовилися тільки з одним братом, Пьотром Павліцьким. Повернувся в команду після річної оренди в Рибніку Даміан Балінські. Підписані контракти з Петером Кільдемандом і Віктором Трофимовим-молодшим. На талановитого українського юніора мав погляди і «Локомотив» з Даугавпілса. Але Лєшно запропонувало кращі умови. Не останню роль відіграв і факт більш спрощеного отримання польського громадянства. Продовжили контракти з «Биками» Еміль Сайфутдінов, Нікі Педерсен, Гжегож Зенгота і Тобіаш Муселяк. У юніорській лінії вже обкатані в минулому сезоні Бартош Смектала і Домінік Кубера. Якщо всі гонщики Лєшно проїдуть в свою повну силу, то тільки диво зможе завадити «Бикам» знову посісти перше місце.
 
   Срібний призер минулого сезону - «Спарта» з Вроцлава свій склад не посилила. Продовжили контракти Тай Воффінден, Мацей Яновскі, Томаш Єджеяк і навіть Вацлав Мілік, який так і не зміг проявити себе в минулому сезоні. Поповнили ряди команди Нік Морріс і Шимон Возняк. Серед юніорів «Спарта» може сподіватися на Максима Драбика, який в цьому сезоні може стати одним з найсильніших юніорів Польщі. У мінус «Спарті» можна занести і те, що домашній стадіон закритий на ремонт - більшу частину сезону домашнім треком клубу буде стадіон у Познані.
 
   Не надто грізно виглядає і склад володарів бронзи - «Ластівок» з Тарнува. Залишилися в команді лідери минулорічного сезону - Януш Колоджей, Леон Мадсен і Кеннет Бьєрре. Підписані гонщики, які не можуть занести собі минулий сезон в актив - Міккель Міккельсен і Пьотр Свідерський. Але серед юніорів великі сподівання покладаються на стрімко прогресуючого Крістіана Ремпалу.
 
   Після завоювання «дерев'яної» медалі у минулому сезоні «Ангелами» з Торуні, склад клубу також різко змінився. У команді залишилися Кріс Холдер, Адріан Медзинські і Каспер Гомульські. Підписали контракти на сезон 2016 такі зіркові гонщики, як Грег Хенкок і Мартін Вацулік, а явним лідером серед юніорів «Ангелів» буде член дорослої збірної Польші Павел Пшедпельські.
 
   Є об'єктивні причини невдалого торішнього виступу «Міки Маусів» з Зеленої Гури. Звісно, що це травми і дискваліфікації гонщиків. Важко пригадати гонку команди, коли вона могла виставити оптимальний склад. Але залікували травми Ярослав Хампель і Пьотр Протасевич. Дуже сильно провів кінцівку сезону Патрик Дудек. У команді чекають закінчення дискваліфікації Олександра Локтаєва. Посиленнями виглядають контракти Джейсона Дойла і Кенні Ларсена. Також підписали і Андрія Карпова, для якого це може бути одним з останніх шансів серйозно заявити про себе у когорті зірок світового спідвею. У юніорській лінії в Зеленій Гурі є явний лідер - Кристіан Пєщек.
 
   Чемпіон 2014 року - «Сталь» з Гожува минулий сезон закінчила на третьому місці з кінця. Провальний сезон провів лідер команди Кшиштоф Каспшак, проте він продовжив контракт. Нестабільно провели початок сезону Нільс Крістіан Іверсен і Матей Загар, але і вони продовжили контракти. Поповнили склад Мікаель Єпсен Єнсен і Пшемислав Павліцькі, і це виглядає посиленням. А юніорська формація в особі Бартоша Змарзліка і Адріана Цифера виглядає найсильнішою в лізі.
 
   П'ять вищеперелічених клубів можуть зайняти місця з другого по шосте в будь-якій комбінації. Тут все буде залежати від дрібниць.
 
   Дивом залишившись в лізі «ГКМ» з Грудзьондза склад посилив. Продовжені контракти з Рафалом Оконєвським, Кшиштофом Бучковським, Артемом Лагутою і Томашем Голлобом, який паралельно виконуватиме обов'язки тренера команди. Заміна відверто слабкого Юріци Павлича на Петера Льюнга і вкрай нестабільного Даніеля Єленевського на Антоніо Ліндбека виглядає значним підсиленням. А ось юніори в «ГКМ» явно не дотягують до рівня Екстраліги.
 
   І, нарешті, дебютанти ліги - «Акули» з Рибніка. Поки склад цієї команди виглядає найбільш слабким. Заявлений Ілля Чалов, який і в першій лізі не дотягував до позиції лідера клубу. Підписані Андреас Йонссон і Григорій Лагута, який також не може занести собі в актив минулий сезон. Наразі, це все - у дорослій лінії команди контрактів поки більше немає. Пару-трійку вакансій доведеться заповнити. Зате такий юніор, як Каспер Ворина, може «попити крові» багатьом ветеранам.
 
   Перший тур в Екстралізі запланований на 8-10 квітня.
 
   А в лізі Nice за останні дні серйозно посилилися «Леви» з Ченстохови. І якщо «котом у мішку» можна назвати Даніеля Єленевського, якому не знайшлося місця в складі Грудзьондза, то підписання Томаса Йонассона - одного з найсильніших шведських гонщиків - це вагома заявка Ченстохови в боротьбі за лідерство в першій лізі.

 

grani.lv + власна інформація

 

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

 

Переглядів: 341 | Додав: jktu86 | Теги: Унія Тарнув, РОВ Рибнік, ГКМ Грудзьондз, Унія Лєшно, Фалубаз Зелена Гура, Спарта Вроцлав, КС Торунь, Сталь Гожув, Влукняж Ченстохова, Екстраліга
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі