SPEEDWAY24
Неділя, 19.05.2024, 00:58
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 12 » ГОНЩИКИ З ЕКСТРАЛІГИ ЗМОЖУТЬ ЇЗДИТИ ЛИШЕ У ТРЬОХ ЛІГАХ
21:05
ГОНЩИКИ З ЕКСТРАЛІГИ ЗМОЖУТЬ ЇЗДИТИ ЛИШЕ У ТРЬОХ ЛІГАХ

   У вівторок відбулася робоча нарада керівництв PGE Екстраліги і клубів. У ході засідання було прийняте рішення у резонансному питанні про ліміт ліг для гонщиків Екстраліги та були прийняті інші важливі зміни у правилах на наступний сезон.

   Починаючи з 2017 року для гонщиків Екстраліги вводиться ліміт ліг по принципу 1+1+1. Кожен спортсмен зможе виступати у польській лізі, національній лізі (якщо така є) і в одній закордонній лізі. У випадку перенесення через не сприятливі погодні умови і збігу в датах гонок, приорітетною є PGE Екстраліга.

   У випадку відсутності національної ліги гонщик може стартувати в двох закордонних лігах, але лише з письмової згоди PGE Екстраліги.

   Також вводиться із сезону 2017 року статус «гонщика очікування». Буде ним в кожному клубі PGE Екстраліги лише один польський спортсмен (до 25-26 років), який повинен перед стартом сезону підписати декларацію про вибір одного клубу другої ліги. Такий гонщик зможе одночасно стартувати і в PGE Екстралізі, і в другій лізі.

   За чотири години до початку змагань після офіційного прийому доріжки на треці не можна буде проводити жодних робіт, за виключенням поливальної машини. У разі, якщо за чотири години до початку змагань головний суддя і комісар приймуть рішення про незадовільний стан доріжки, в організаторів буде дві додаткові години для уникнення перенесення змагань.

   Всі стадіони PGE Екстраліги будуть обладнанні метеорологічним обладнанням для завчасного перенесення дат гонок.

sportowefakty.wp.pl

Андрій Мартинюк

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

 

Переглядів: 390 | Додав: Сокира
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі