SPEEDWAY24
Субота, 18.05.2024, 23:20
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 6 » ГОНЩИКИ З ЕКСТРАЛІГИ ЗМОЖУТЬ СТАРТУВАТИ ЛИШЕ У ДВОХ ЛІГАХ?
01:00
ГОНЩИКИ З ЕКСТРАЛІГИ ЗМОЖУТЬ СТАРТУВАТИ ЛИШЕ У ДВОХ ЛІГАХ?

Екстраліга хоче ввести зміни в контрактах спортсменів, які заборонятиму останнім стартувати більш ніж в двох лігах. Керівники клубів PGE Екстраліги мають сумніви. Оскільки, переговори з спортсменами ведуть вже давно, і ніхто досі не знав, що може дійти до такого регулювання.

Активісти вважають, що це, можливо, скасує деякі визначення, і навіть зруйнує те, що вдалося вже побудувати. Керівники клубів переконані, що деякі спортсмени не захочуть погодитися на обмеження і в якості компенсації захочуть більше грошей. В цілому переважає думка, що ми маємо справу зі зміною правил гри.

Представник Польського Мотосоюзу прокоментував ситуацію наступним чином:

- Про проект відомо вже давно, а в клубах, як мінімум два тижні вже знають про можливість введення обмеження стартів до двох ліг. Ще нічого не вирішено, але навіть якщо це станеться, важко буде говорити про зміну правил під час гри.

Польський Мотосоюз спочатку хотів обмеження ліг ввести спільно з ФІМ. В кінцевому підсумку міжнародна федерація на це не зважилася, але дала польській владі згоду на вирішення цього питання.

espeedway.pl

 

Андрій Мартинюк

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 331 | Додав: Сокира
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі