SPEEDWAY24
Понеділок, 06.05.2024, 09:05
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Липень » 15 » ЯН КЖИШТАНЯК: "УНІЯ" СТАЛА ІНШОЮ. БЕЗ ПЕДЕРСЕНА ВОНА СИЛЬНІША"
11:19
ЯН КЖИШТАНЯК: "УНІЯ" СТАЛА ІНШОЮ. БЕЗ ПЕДЕРСЕНА ВОНА СИЛЬНІША"

   Відомий у минулому гонщик і тренер, а сьогодні експерт польського "жужла" Ян Кжиштаняк поділився своєю думкою стосовно виступів лєшнівської "Унії", кольори якої захищав у 1986-1988 роках. На його переконання, відсутність Нікі Педерсена зробила команду лише сильнішою.

   Ян Кжиштаняк дев'ять разів ставав чемпіоном Польші: 5 - в командному заліку і 4 - в "парному розряді". Пік його кар'єри припав саме на час виступів за "Биків" у 1986-1988 роках. Тому й не дивно, що пан Кжиштаняк вболіває за "Унію" не менше, ніж за "Фалубаз", який і дав йому путівку у великий спідвей.

Ян Кжиштаняк: "Якщо поглянути на настрій хлопців у закритому парку, то він значно покращився. З'явились усмішки на їхніх обличчях і жарти. Три поспіль перемоги на виїзді - це не випадковість. "Унія" перебуває "в газі" і зараз їде так, як і очікували від неї на старті сезону. Ці результати вражають, оскільки жодна команда Екстраліги немає таких у виїздних матчах. Можу припустити, що на даний момент "Унія" є найсильнішою".

НАШ ПАРТНЕР

ЛІДЕР ШИННОГО РИНКУ УКРАЇНИ!

 

   Впевнений експерт і у тому, що "Унія" уже забронювала собі місце в плей-офф, і є одним з головних претендентів на чемпіонський титул. Чималу роль у такій "відбудові" команди відіграла відсутність Нікі Педерсена.

 

- "В команді запанував спокій. Немає вже і близько тієї нервозності, яка була ще буквально декілька тижнів тому. І це не дивно, оскільки хороші результати завжди добре впливають. На мою думку, саме "Унія" є тією командою, яка їде за чемпіонством. Не варто применшувати тут заслугу і Пьотра Барона, який віднайшов оптимальний варіант розташування пар. Не останню роль відіграла травма Педерсена. Я з самого початку говорив, що склад без нього буде значно сильнішим. Тепер, коли датчанина немає, решта хлопців поїхали відмінно і саме вони творять команду. Звісно, не можна говорити, що травма одного з гонщиків йде на користь, але такий вже цей вид спорту. Таке може спіткати будь-яку команду. Ми ж бачимо результат - без Нікі "Унія" почала вигравати, а останньою командою, якій Лєшно поступилось, була дуже міцна "Спарта" 11 червня"...

БФ ШИНА - ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ!

НАЙБІЛЬШИЙ ВИБІР ШИННИХ ДИСКІВ

 

 

 

І КВАДРОЦИКЛАМ ПІДБЕРЕМО ВЗУТТЯ!

ЛІДЕР ШИННОГО РИНКУ УКРАЇНИ!

 

   Варто відзначити, що "Унія" наразі посідає другу сходинку в турнірній таблиці. Кінцівка сезону в лєшнівців - одна з найлегших серед усієї першої четвірки (домашні матчі з Торунем, Гожувом і Рибніком, а також виїзд в Грудзьондз), і за сприятливих обставин "Бики" можуть виграти першу частину турніру, що дасть невелику перевагу у плей-офф.

 

sportowefakty.pl

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 464 | Додав: jktu86 | Теги: Нікі Педерсен, Унія Лєшно, Ян Кжиштаняк
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі