SPEEDWAY24
Неділя, 19.05.2024, 00:03
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 5 » ЯРОСЛАВ ХАМПЕЛЬ ПОВЕРТАЄТЬСЯ В ЛЄШНО?
00:21
ЯРОСЛАВ ХАМПЕЛЬ ПОВЕРТАЄТЬСЯ В ЛЄШНО?

Ярослав Хампель веде переговори на тему контракту з клубом «Унія» Лєшно. У стані «биків» віце-чемпіон світу 2011 року розглядається як резервний варіант.

Пріоритетом для «Унії» Лєшно є підписання контракту з молодим і перспективним гонщиком. Для виконання цієї цілі лєшненці вже другий рік поспіль намагаються схилити до стартів за їхню команду Патріка Дудека.  Але прив’язаність останнього до рідного міста можуть стати перешкодою переходу «новоспеченого» гранпріста. Тому лєшненські «бики» аби не втрачати час паралельно ведуть переговори і з іншими гонщиками. У випадку Хампеля, навіть, не представники клубу, а сам спортсмен розпочав переговори.

Ярослав Хампель уже виступав у складі «Унії» Лєшно. В цей період команда двічі ставала Командним чемпіоном Польщі. В 2012 році Ярек отримав травму і пропустив другу частину сезону. Та ситуація спровокувала конфлікт. Тодішній президент клубу, Йозеф Двораковські, посварився з Хампелем і під час зимового трансферного вікна гонщик перейшов до «Фалубазу» Зелена Гура. На даний час термін його контракту із зеленогурцями закінчився. 

przegladsportowy.pl

 

Андрій Мартинюк

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 444 | Додав: Сокира
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі