SPEEDWAY24
Понеділок, 29.04.2024, 17:36
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 20 » ХАНС НІЛЬСЕН ОГОЛОСИВ КІСТЯК ЗБІРНОЇ ДАНІЇ НА СЕЗОН 2018 РОКУ
21:34
ХАНС НІЛЬСЕН ОГОЛОСИВ КІСТЯК ЗБІРНОЇ ДАНІЇ НА СЕЗОН 2018 РОКУ

   Менеджер збірної Данії Ханс Нільсен після проваленого цьогорічного "мундіалю" вирішив суттєво змінити склад команди. Про це свідчить список спортсменів, на яких легендарний датчанин покладатиме основні сподівання у наступному сезоні.

   Досить несподівано у ньому не знайшлося місця Леону Мадсену, який провів дуже потужний сезон за "Влукняж" і став четвертим за результативністю в Екстралізі-2017. Звісно, навесні зміни у списку матимуть місце, і практично зі 100% впевненістю можна говорити, що брак Мадсена і черговий можливий провал датчан у самій країні вікінгів "спідвейна" її частина не пробачить Нільсену. Тому ризикувати він не буде точно...

   Брак у складі Педерсена нікого особливо не дивує - самі датчани розуміють, що закат кар'єри триразового чемпіона світу уже не за горами. Також відсутній у попередньому складі Ханс Андерсен, який в Лодзіпровів посередній, однак стабільний сезон.

   Місця трьох вищезгаданих спортсменів зайняли Міккель Бех, Міккель Міккельсен і Андерс Томсен відповідно. Деякі фахівці вбачають у складі і Андреаса Ліагера - бронзового призера Особистого Чемпіонату Європи серед юніорів-2017. Однак, для Нільсена цей здобуток, як виявляється, не показник - для неодноразового гостя українських треків не знайшлося, поки-що, місця навіть у юніорській збірній!

   Варто пригадати, що датчани осоромилися у півфіналі цьогорічного Кубку Світу, зайнявши четверте місце у шведському Вастервіку. Свій "реабілітаційний шлях" команда Хансена в сезоні 2018 року розпочне зі стадії кваліфікації, чого в новітній історії з "вікінгами" ще не траплялось!

ШВЕДИ ЇДУТЬ У ФІНАЛ, ДАНІЯ - ДОДОМУ!!!

   Склад збірної Данії в баченні Ханса Нільсена на наступний сезон:  

       Дорослі:

Нільс Крістіан Іверсен          

Кеннет Бьєрре

Міккель Бех

Міккель Міккельсен

Петер Кільдеманд

Андерс Томсен

Міхаель Єпсен Єнсен

Н А Ш   П А Р Т Н Е Р

ЛІДЕР ШИННОГО РИНКУ УКРАЇНИ

     

       Юніори:

  Фредерік Якобсен

  Тім Соренсен

  Каспер Андерсен

  Мадс Хансен

  Джейсон Йоргенсен               

 

 

 

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 585 | Додав: jktu86 | Теги: Данія, Ханс Нільсен, Нікі Педерсен, Леон Мадсен
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі