SPEEDWAY24
Вівторок, 23.04.2024, 23:44
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 14 » КОРУПЦІОНЕРИ BSI КРАДУТЬ ІДЕЮ ONE SPORT
20:29
КОРУПЦІОНЕРИ BSI КРАДУТЬ ІДЕЮ ONE SPORT

   Схоже, британська компанія BSI намірена демонстративно вкрасти ідею відродження чемпіонату світу серед пар в польської фірми One Sport.

   Саме представники наших географічних сусідів ще в 2013 році заснували турнір Speedway Best Pairs Cup, який відразу припав до душі всім фанатам "чорного спорту", і уже в двох наступних сезонах було проведено по три етапи розиграшу, участь в яких загалом взяли дев'ять команд. Протягом цього часу представники One Sport на чолі з Яном Конікевичем неодноразово звертались до FIM з проханням надати цим змаганням звання "офіційного", на що постійно отримували негативну відповідь.

   Тепер же, коли стало зрозуміло, що саме змагання SBPC і SEC, організатором яких є One Sport, збирають найбільшу глядацьку аудиторію, відтіснивши на третій план Гран-Прі, BSI зі своїм шефом Полом Белламі вирішила звернутись до "старих знайомих" в FIM з проханням дозволити саме їм організувати після 24-річної перерви чемпіонат світу серед пар. Як не дивно, переговори ці тривали недовго - BSI відразу отримала "зелене світло", залишивши ні з чим поляків. 

   На даний момент розробляється регламент проведення цих змагань. Востаннє офіційний чемпіонат світу серед пар відбувся в 1993 році. Тоді було розіграно два півфінали, з яких по три кращі команди пробились до фіналу, який відбувся в датському Войєнсі. Золоті нагороди вибороли представники Швеції, срібло - США, а бронзу - господарі доріжки. 

   Ян Конікевич досить коротко і з сумом прокоментував цю інформацію: "FIM не проводив з нами жодних переговорів. Виявляється, у нас ніколи не було шансів на проведення цих змагань у статусі офіційних".

   Однак One Sport відразу знайшов альтернативне вирішення цієї дилеми. Як уже повідомлялось на нашому сайті, починаючи з 2016 року формат турніру Speedway Best Pairs Cup змінюється з національного на командний, а участь в ньому прийматимуть клуби-спонсори, які представлятимуть гонщики, контракти з якими підписані тією чи іншою фірмою. Так, уже підтвердили свою участь команди Monster, NICE, Boll і Red Bull. Ще імена трьох команд стануть відомі найближчим часом. 

 

przegladsportowy.pl + власна інформація

 

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

 

Переглядів: 334 | Додав: jktu86 | Теги: fim, Speedway Best Pairs Cup, One Sport, Ян Конікевич, BSI
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі