SPEEDWAY24
Понеділок, 06.05.2024, 12:26
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Липень » 20 » КС ТОРУНЬ - З НОВИМ МЕНЕДЖЕРОМ НА КІНЦІВКУ СЕЗОНУ!
15:04
КС ТОРУНЬ - З НОВИМ МЕНЕДЖЕРОМ НА КІНЦІВКУ СЕЗОНУ!

   В четвер зранку сталось те, чого очікували уже давно - в КС Торунь змінився менеджер! Після надмірної чаші терпіння і очікування "воскресіння ангелів" все ж було прийнято рішення замінити Яцека Гаєвського, при якому Торунь програв у сезоні вісім матчів з десяти...

   Новим менеджером "Ангелів" став Яцек Фратчак, останнім місцем якого на цій посаді був "Фалубаз" Зелена Гура в 2015 році. 

Офіційний сайт КС Торунь: "Ми вдячні Яцеку Гаєвському за співпрацю, під час якої ми здобули срібні нагороди Командного Чемпіонату Польші в 2016 році. Вдячні за спільне творіння проекту КС Торунь. Його ідеї і досвід були дуже важливими на спідвейних треках".   

БФ ШИНА - ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ!

НАЙБІЛЬШИЙ ВИБІР ШИННИХ ДИСКІВ

 

Яцек Фратчак: "Ситуація є дуже динамічною, та я докладу максимум зусиль ждя того, щоб бути разом з командою в найближчу неділю під час Чемпіонату Польші серед клубних пар. Та все залежить від коректування моїх раніше запланованих змагань. На другу половину наступного тижня плануємо зібратись разом усією командою, а завершиться цей збір тестовим матчем з топовою командою Екстраліги".   

Н А Ш   П А Р Т Н Е Р

ЛІДЕР ШИННОГО РИНКУ УКРАЇНИ!

 

   Що ж, перед Фратчаком стоїть надзвичайно складне завдання - повернути команді віру в себе. Зробити це після свого попередника і восьми поразок у десяти матчах буде дуже не легко...

 

speedway.torun

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 445 | Додав: jktu86 | Теги: Яцек Гаєвські, Яцек Фратчак, КС Торунь
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі