SPEEDWAY24
Субота, 18.05.2024, 21:41
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 18 » НОВІ КОНТРАКТИ В ЛЄШНО
22:26
НОВІ КОНТРАКТИ В ЛЄШНО

   Новий тиждень в "Унії" Лєшно розпочався з підписаними двома контрактами, від яких дуже залежало обличчя команди у наступному сезоні.

 

   Пьотр Павліцькі і Петер Кільдеманд і у наступному році виступатимуть з "Биком" на пластроні. Про ці події розповів президент клубу Пьотр Русецькі.

   Про Павліцького...

 - "Багато-хто вважав, що Пьотр не буде стартувати в сезоні 2017 року за нашу команду. Та ми підходили до цих чуток спокійно і "на відстані". Перемовини відбувались справно, ми обумовили усі нюанси по співпраці і те, чого хочуть обидві сторони одна від іншої. Наслідком цього став новий контракт гонщика. Дуже приємно, що він знову буде привозити пункти саме для нас. Це - наш вихованець, і мені дуже хочеться, щоб розвивався саме в нашій команді. Він тут виріс, у нього тут дім, друзі і велика армія фанатів..."

   Про Кільдеманда...

 - "Сезон для Петера виявився невдалим, і сам гонщик це розуміє. Ми з ним багато розмовляли, робили певні висновки і маю сподівання, що датчанин відплатить нам добрими результатами у новому сезоні. Це гонщик, який проповідує агресивну їзду, що дуже підходить під концепцію нашого складу. Вважаю, що свого заключного слова в "Унії" Лєшно Петер ще не сказав. Кільдеманд особисто висловив бажання продовжити контракт, неодноразово підкреслюючи, наскільки йому подобається виступати за Лєшно. Місцеві фанати ще не один раз будуть тішитись гарними результатами скандинава. Є в цьому впевнений і вірю, що так і буде"...

   Нагадаємо, що минулого тижня новий контракт з "Унією" підписали Еміль Сайфутдінов і Гжегож Зенгота. На даний момент, доросла частина складається з чотирьох гонщиків. Ведуться переговори з іншими...

 

info.ksul.pl

 

О.Кульбаченко

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 394 | Додав: jktu86 | Теги: Петер Кільдеманд, Пьотр Русецькі, Пьотр Павліцькі, Унія Лєшно
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі