SPEEDWAY24
Понеділок, 29.04.2024, 04:21
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 21 » ПЕРЕЛОМ ЛОКТЯ МЕДЗИНСЬКОГО, ТРАВМА ДЖЕЙСОНА ДОЙЛА (+Відео епізоду)
13:57
ПЕРЕЛОМ ЛОКТЯ МЕДЗИНСЬКОГО, ТРАВМА ДЖЕЙСОНА ДОЙЛА (+Відео епізоду)

   Наслідком нахабної і агресивної їзди Адріана Медзинського в недільному матчі Екстраліги між Торунем і Зеленою Гурою стала місячна перерва самого винуватця, а Джейсон Дойл вдруге поспіль через травму може позбутись шансів на звання чемпіона світу.

   І так, після медичного огляду "Медзяк" зі зламаною локтьовою кістю пропустить не менше місяця (гонщики Вроцлава у неділю можуть їхати спокійно на "МотоАрену"). Що ж стосується Дойла, тут не все остаточно зрозуміло. З однієї сторони, попередні діагнози стосовно перелому в стопі не підтвердились. Вчора в Зеленій Гурі австралієць переніс невелике хірургічне втручання медиків, які почистили йому ногу. За словами самого гонщика, він дуже хоче виступити в суботньому етапі Гран-Прі і у недільному матчі клубу проти "Биків" з Лєшно. Та все з'ясується в п'ятницю ближче до вечора, коли відбудеться офіційне тренування в Хорсенсі, і після якого і буде прийнято рішення стосовно найближчих виступів Дойла.

   Бажання австралійця зрозуміле і аргументоване досить чітко - у випадку пропуску одного з етапів шанси на здобуття титулу чемпіона світу у нього практично не буде. В минулому сезоні саме травма відібрала у нього перший в кар'єрі найпочесніший трофей світового спідвею.

*************************

НАШ ПАРТНЕР

          

  КЛІК СЮДИ - І ВИ НА РОБОТІ В БФ ШИНА!

*************************

*************************

НАШ ПАРТНЕР

             

 ЛІДЕР ШИННОГО РИНКУ УКРАЇНИ!

*************************

 

Олег Кульбаченко

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 775 | Додав: jktu86 | Теги: Адріан Медзинські, ПОЛЬША, КС Торунь, Джейсон Дойл, Екстраліга, Фалубаз Зелена Гура
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі