SPEEDWAY24
Четвер, 28.03.2024, 19:26
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 12 » ПОПЕРЕДНІ СКЛАДИ І РОЗКЛАДИ ПОЛЬСЬКОЇ ЛІГИ СПІДВЕЮ NICE
19:53
ПОПЕРЕДНІ СКЛАДИ І РОЗКЛАДИ ПОЛЬСЬКОЇ ЛІГИ СПІДВЕЮ NICE

   Трансферний період у польському спідвеї перевалив через Рубікон, і за попередніми складам команд в нашій лізі ми можемо робити висновки про цілі, які поставлені перед кожною командою.

Як не крути, але поки що явним лідером виглядає «Локомотив» з Даугавпілса. Склад такий же, як і в минулому році, тільки без Антоніо Ліндбека. Анджей Лебедєв вийшов з юніорського віку і повинен успішно замінити темношкірого шведа. Також залишений у складі Іван Плешаков. У заявочному листі п'ятеро юніорів, в тому числі і Євген Костигов, який є досить досвідченим юніором за мірками ліги. Такий склад повинен гарантувати перемоги у всіх гонках на своєму треку над основними конкурентами. А в гонках з більш слабкими суперниками є можливість варіювання складу і «накату» для гонщиків «другого ешелону» команди.
 
Серед інших клубів можна відзначити, в першу чергу, Гданськ. У складі багаторічний ветеран цієї команди Ренат Гафуров. Підписаний один з найсильніших шведських гонщиків Лінус Сундстрем. Дуже непогане враження у минулому сезоні залишив талановитий чеський юніор Едуард Крчмар. Плюс досвідчені польські гонщики - Каміл Бжозовські і Кшиштоф Яблоньскі. А також Оскар Файфер, який донедавна вважався одним з найсильніших польських юніорів, і цей сезон стане для нього дебютним серед дорослих. Традиційно Гданськ славиться роботою з юніорами - в заявці є трійка досить досвідчених молодих гонщиків.
 
Дуже сильно виглядає компанія легіонерів в команді з Кракова. Це Кріс Харріс, Патрік Хоугаард, Мадс Корнеліуссен, Кеннет Хансен, Сем Мастерс і Джош Грайчонек. Враховуючи те, що на гонку можна виставляти лише трьох легіонерів - у складі команди очікується ще та конкуренція! Серед місцевих гонщиків підписані поки-що Даніель Питель і Збігнєв Сухецькі, але час ще є, до того ж непогані гонщики на трансферному ринку все ще залишились.
 
Не закінчили формування складу і в Лодзі. Продовжив конракт лідер команди Ханс Андерсен. Також у складі команди Рорі Шлейн, який після минулорічної травми і пропуску більшої частини сезону дуже скучив за перемогами. Серед легіонерів також підписані Крейг Кук і Роан Тангейт. У складі є і талановитий росіянин Віталій Бєлоусов, але йому ще належить тривала реабілітація після отриманої восени травми. Польський контингент клубу складають Якуб Ямруг, Даміан Адамчак і Маріуш Пушаковскі.
 
Непоганий склад зібрала і Ченстохова, яка повертається у спідвей після річної перерви. Вийшли з юніорського віку Артур Чая і Матеуш Борович, досвідчені Рафал Трояновський і Давид Стахира, досить непогані легіонери в особі Якоба Торссела та Миколи Кліндта зайняли свої місця в рядах команди. І плюс до цього досвідчені юніори, - Хуберт Леговік і Оскар Поліс.
 
Без зірок, але досить рівний склад у Бидгощі. Микола Цурило, Марцін Єнджеєвські, Андрій Кудряшов і Віктор Кулаков складають кістяк команди.
 
Можна також відзначити склад Піли, в якому поки лише легіонери. Серед них - новоспечений чемпіон Австралії Бреді Куртц, а також Йонас Давідссон, Маттіас Тьорнблом і Кайл Ньюман.
 
Про інші клуби можна сказати лише те, що там на даний момент панує тиша і спокій. Так, наприклад, в Жешуві та Ополе на контрактах лише по два юніора, прізвища яких нам нічого не скажуть. Два гонщики мають контракти в Кросно. Це наш добре знайомий Павло Месьонц і непоганий датчанин Клаус Віссінг. І невинно чистий заявочний лист клубу з Равіча.

 

grani.lv

 

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

 

Переглядів: 365 | Додав: jktu86 | Теги: Ожел Лодзь, Полонія Піла, Польська Ліга Спідвею, Ванда Краків, Сталь Жешув, Локомотив Даугавпілс, Полонія Бидгощ, Вибжеже Гданськ
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі