SPEEDWAY24
Неділя, 19.05.2024, 00:38
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 9 » ПЬОТР ПРОТАСЕВИЧ ПРОДОВЖИВ КОНТРАКТ З «ФАЛУБАЗОМ» ДО 2020 РОКУ!
21:58
ПЬОТР ПРОТАСЕВИЧ ПРОДОВЖИВ КОНТРАКТ З «ФАЛУБАЗОМ» ДО 2020 РОКУ!

   В п’ятницю "ПеПе", під оплески жителів Зеленої Гури, підписав новий контракт з клубом, який його виховав. Як зізнається сам гонщик: «Повернення до «Фалубазу» було одним з найкращих рішень у моїй кар’єрі».

   В Зелену Гуру Протасевич повернувся у 2007 році після умовлянь менеджера клубу, Роберта Довхана, який мріяв про максимальну присутність у команді місцевих вихованців.

 - «За ці роки Пьотр був з нами і в радісні, і в трагічні моменти. Ми завжди можемо розраховувати на нього»,  -відмічає Роберт Довхан.

   При підписанні нового контракту Пьотр не вагався ні хвилини. Повернувся поляк до «Фалубазу» в 2007 році,  після 12 років виступів за інші команди.

 - «В 2007 році боролися за «виживання» у Екстралізі, потім за медалі, тепер знову робимо у плей-офф все можливе. Я не ділю гонки на особисті і командні. Я остатній, хто «скине» газ. По-перше, у мене такий характер, по-друге я - капітан команди. Будемо боротися до останнього метру», - ділиться настроєм командиПьотр Протасевич перед недільним матчем-відповіді проти «Get Well» Торунь.

 - «Капітан команди - це не просто лідер в спорті. Це, насамперед - лідер всієї команди, тобто спортсмен, здатний повести до перемоги за собою всю команду. Через свої спортивні досягнення він має високий авторитет в команді. Капітан повинен створювати хорошу атмосферу в середині команди на протязі всього сезону для досягнення високих спортивних цілей», - підкреслює президент Здзіслав Тимчишин.

   Пьотр Протасевич не прогнозує, що буде після 2020 року. Поки-що він зосереджений на результативному завершенню цього сезону і, щоб наступний сезон в його виконанні був ще кращим.

falubaz.com

Андрій Мартинюк

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 351 | Додав: jktu86
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі