SPEEDWAY24
Четвер, 25.04.2024, 09:22
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 9 » SPEEDWAY BEST PAIRS-2018. ЩЕ ДВІ КОМАНДИ ОГОЛОСИЛИ СКЛАДИ НА ТУРНІР
22:44
SPEEDWAY BEST PAIRS-2018. ЩЕ ДВІ КОМАНДИ ОГОЛОСИЛИ СКЛАДИ НА ТУРНІР

   З кожним днем з'являється все більше інформації про учасників цьогорічного Speedway Best Pairs, що означає лише одне - офіційний старт спідвейного сезону уже близько! 5 з 6 команд відкрили "карти", на черзі - останній учасник, після чого уже можна буде робити перші прогнози.

Team Bauhaus

   Команда Баухаус дебютуватиме у турнірі найкращих пар світового спідвею. Відома у Європі мережа будівельних супермаркетів буде представлена двома гонщиками з Швеції та юніором з Польші - Андреасом ЙонссономЯкубом Торсселом і Віктором Лампартом відповідно.

 

Також читайте: SPEEDWAY BEST PAIRS-2018. СУТТЄВІ ЗМІНИ РЕГЛАМЕНТУ - СТАНЕ ЩЕ ЦІКАВІШЕ!

 

   Менеджер команди-дебютанта змагань Патрік Сандевік переконаний, що від Bauhaus можна очікувати несподіваних високих результатів.

 - "Ми щасливі, що станемо учасниками циклу Speedway Best Pairs і не можемо дочекатись його початку. Андреас і Якуб дуже добре взаємодіють в парі, вигравши багато заїздів у складі "Роспіггарни" Хальстевік. Йонссон провів вдалий сезон в циклі Speedway European Championship, однак він прагне більшого. Торсселл отримав неприємну травму наприкінці попереднього сезону, та зараз він уже готовий виїхати на доріжку і боротись за пункти. Турнір з новим форматом обіцяє стати дуже цікавим і емоційним як для учасників, так і для вболівальників".

 

   Склад команди Ekantor.pl на SBP-2018   

 

   Склад команди FOGO Power на SBP-2018   

 

   Склад команди Monster Energy Speedway Team на SBP-2018   

 

Trans MF Pro Race Team

   Німецька команда Транс МФ Про Рейс Тім значних успіхів за попередні два сезони не добивалась - загалом на шести проведених етапах вдалось здобути лише 16 залікових очок в генеральну класифікацію, двічі завершуючи турнір на передостанній, шостій позиції.

   Багато-що може змінитися цього року. До німця Мартіна Смолінського і датчанина Леона Мадсена, які захищали кольори Trans MF в попередньому розиграші, долучився чемпіон Європи Анджей Лебедєв. Сезон 2017 року став для латвійця найуспішнішим в кар'єрі - йому вдалось не лише виграти титул кращого гонщика Старого Світу, а й стати одним з лідерів срібного призера польської Екстраліги "Спарти" Вроцлав.

   Менеджер Trans MF PRO Race Team Бернхард Муггенталер"В минулому нам не вдавалось досягти високих результатів через те, що не всі гонщики підходили до змагань в отпимальній формі. Цей турнір є командним, то ж головне в ньому, щоб в день гонки вся команда повністю віддавалась і співпрацювала. Якщо нам вдасться цього добитись цього року, впевнений, що за трійку кращих можемо поборотись на окремих етапах і в генеральній класифікації загалом. Нас не розглядають серед фаворитів, і в цьому є наша невелика перевага".

   Стартовий етап Speedway Best Pairs відбудеться 24 березня в Торуні (Польша).

 

Переглядів: 651 | Додав: jktu86 | Теги: Андреас Йонссон, Мартін Смолінські, Віктор Лампарт, Транс МФ ПРО Рейс Тім, Леон Мадсен, Баухаус Тім, Анджей Лебедєв, Speedway Best Pairs
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі