SPEEDWAY24
Субота, 18.05.2024, 21:41
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 2 » СПОВІДЬ СКУРНІЦЬКІ: «НЕ БАЧИВ ПЕДЕРСЕНА У СКЛАДІ КОМАНДИ»
04:46
СПОВІДЬ СКУРНІЦЬКІ: «НЕ БАЧИВ ПЕДЕРСЕНА У СКЛАДІ КОМАНДИ»

   Якщо нічого не зміниться, у найближчі дні ми дізнаємося ім’я нового менеджера «Унії» Лєшно. У світлі цієї події, поки-що діючий менеджер уже екс-чемпіонів Польщі Адам Скурніцькі прокоментував свої дії у формуванні складів на гонки лєшненських «биків» на протязі сезону.

   Насамперед, Адам визнає, що йому є в чому дорікнути. Була зроблена ставка на тріо юніорів - Смектала, Кубера, Качмарек, але вони не виправдали сподівань і на протязі сезону відмітилися «вистрілами» лише у поодиноких гонках.

   Незадоволений Скурніцькі і дорослим складом. У передсезонних планах менеджера склад будувався без Ніки Педерсена.

 - Звичайно, головними проблемами були травми, багато падінь, проблеми з технікою – ті фактори технічного виду спорту, які не залежать від нас. З іншої сторони, я планував інший склад команди на цей сезон. Склад, у якому кожен гонщик міг стати лідером команди. Що стосується Нікі Педерсена, я прогнозував, що по двох успішних сезонах у нього наступить певний спад, тому хотів ризикнути і побудувати команду без нього. Перехід Пшемислава Павліцкі до іншого клубу був врахований, але виявився досить болючим для нас –ділиться своїми міркуванням Адам Скурніцькі.

   Провальний сезон «Унії» Лєшно допоміг здобути менеджеру команди титул "слабкого тактика", на що сам Адам реагує дуже спокійно: «Якщо є критика, отже, мені є ще над чим працювати. З іншої сторони, я маю свій підхід до питань тактики команди. Керувати командою - це все рівно, що бути нон-стоп на війні, тому що кожне рішення може виявитися фатальним для командної атмосфери. Старався приймати кожне рішення не бездумно, а з головою. Але часом краще нічого не робити, щоб нічого не зіпсувати».

 

przegladsportowy.pl 

Андрій Мартинюк

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 321 | Додав: Сокира | Теги: Бартош Смектала, Унія Лєшно, Адам Скурніцькі, Рафал Качмарек, Нікі Педерсен, ПОЛЬША, Домінік Кубера, Екстраліга
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі