SPEEDWAY24
П`ятниця, 19.04.2024, 21:45
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 4 » УСПІХИ В РЕАБІЛІТАЦІЇ ДАРСІ ВОРДА
21:36
УСПІХИ В РЕАБІЛІТАЦІЇ ДАРСІ ВОРДА

   Два роки уже минуло від того трагічного випадку, який забрав у спідвейного світу найперспективнішого молодого гонщика останніх десятиліть. Протягом усього часу "інопланетянин", як його називали у спідвеї, перебуває в інвалідному візку з сподіваннями на те, що вдасться хоча б встати на ноги.

   Вагомі успіхи в реабілітації Дарсі уже зробив - він самотужки може керувати автомобілем, виконувати певні вправи і ще багато іншого. Хтозна, чи досягнув би він цього, якби не кохана Ліззі, яка була поряд з ним під час його виступів, і ні на один день не покидає після страшної аварії, залишивши заради австралійця батьків, друзів, і свою батьківщину Великобританію. Молода пара уже планує відгуляти шикарне весілля, відразу після якого на них очікує цікава весільна подорож.

   Для того, щоб курс лікування проходив швидше та інтенсивніше, Дарсі у власному домі виділив чималу площу під міні-спортзал.

   Ліззі Турнер: "Він там займається регулярно щонайменше по одній годині протягом дня. Окрім цього, двічі на тиждень Дарсі не втомлюється ходити по спеціальній біговій доріжці. Тут він може проводити навіть по 4-5 годин. Результати цих старань і навантажень помітні. Його сила м'язів поступово збільшується. З кожним днем він стає все більш самостійнішим і потребує все менше моєї допомоги. Ми обоє дуже задоволені з того, що може самостійно керувати автомобілем - це була його одна з найзаповітніших мрій".    

ЛІЗЗІ ТУРНЕР: "ПИСАЛИ НАВІТЬ ПРО СМЕРТЬ ДАРСІ..." (+Фото, відео)

   Та це, на жаль, не означає, що відбувається суттєвий перелом в реабілітації. Більша частина тіла все ще залишається нерухомою. Однак молодята щиро вірять, що все ще попереду. Одним з поштовхів до нових успіхів повинна стати дата 1 лютого 2019 року. Ліззі:

 - "Саме на цей день заплановане наше весілля. Всі деталі церемонії уже ретельно плануються і обговорюються. Відбудеться вона на фермі Ковбелл Крік поблизу міста Голд Кост. Ми сподіваємось, що Дарсі прийде до мене завдяки сучасним приладам і присягу складатимемо на ногах. Це має стати кульмінаційним моментом усієї церемонії".

   На саму церемонію Дарсі і Ліззі планують запросити виключно родичів і найближчих друзів. Однак, уже після неї під час святкування до щасливих молодят приєднається чимало знайомих з обидвох сторін. Розповіла майбутня наречена і про "післявесільні плани".

Ліззі Турнер: "Звісно, медовий місяць планується, як і у всіх. Будемо просити гостей, щоб подарували нам ваучери для можливості полетіти на Гаваї. Швидше за все, це буде в червні місяці, коли моя родина поїде додому у Великобританію. Гаваї - це найкраще місце для людей, які пересуваються на інвалідних візках. Це для нас дуже важливо, оскільки хочемо активного відпочинку для нас обох, не переймаючись при цьому якимось перешкодами. Також плануємо поїздку в Перл-Харбор, куди дістатися зможемо самостійно завдяки прокату автомобілів з ручним керуванням, з чим у Дарсі проблем немає жодних".

   Що ж, усім нам залишається побажати Дарсі і його нареченій здійснення усіх їхніх мрій, і висловити сподівання, що рано чи пізно молодий австралієць таки встане на ноги і доведе, що жага до перемог в спорті і у житті - найкращий стимул для щастя кожної людини.

 

Speedway24.com

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

vk.com/speedway24

facebook.com/speedway24.at.ua

Переглядів: 807 | Додав: jktu86 | Теги: Дарсі Ворд, Австралія, Реабілітація
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ваша Реклама
ПАРТНЕР
Друзі
Друзі